top of page
woningbeheer.png

Bon Bini beheer houdt voor u een oogje in het zeil

Heeft u een appartement, woning of villa op Curacao en bent u daar niet het gehele jaar aanwezig? Geen zorgen! Bon bini beheer houdt alles voor u in de gaten.

Wanneer u niet op Curaçao bent is het fijn als er een betrouwbaar contactpersoon is die wekelijks langs uw woning rijdt voor een uitgebreide inspectie. Wij doen dat graag voor u!

 

Waar controleert Bon Bini beheer tijdens deze inspectie allemaal op?
Tijdens deze inspectie controleren wij allerlei zaken waarvan de voornaamste onder zijn weergegeven. Maar omdat elke woning uniek is kunnen we ook maatwerk leveren. Als u zelf punten heeft die voor u belangrijk zijn dan nemen we die mee bij onze inspectie. In bijna alle gevallen is dit gewoon bij ons beheertarief inbegrepen. 

 

Meterstanden water/elektra
Wekelijks controleren wij de water- en elektrastanden. Als er opmerkelijke verschillen worden waargenomen zullen wij een inspectie (laten) uitvoeren om de oorzaak te achterhalen. En zo nodig zal in overleg met u het probleem worden verholpen.

Vuilniscontainer

Zit uw verblijf erop en is de vuilnis nog niet opgehaald. Laat het ons even weten en wij zorgen dat de vuilnisbak op de juiste dag buiten wordt gezet en weer naar binnen wordt gehaald.
 

Post

Wekelijks controleren wij uw brievenbus en zullen wij u via Whatsapp laten weten of er poststukken zijn ontvangen. U kunt ons desgewenst laten weten of we daar iets mee moeten doen zoals doorsturen. 
 

alarm.png

 

Koel/vrieskast

We controleren de koelkast of er geen producten achter gebleven zijn die kunnen bederven en voor een onaangename verassing kunnen zorgen. Daarnaast controleren wij of u het ijsblokjessysteem (indien aanwezig) heeft uitgezet en zullen het reservoir met ijsblokjes leegmaken.
 

Waterschade/lekkages

We controleren de complete woning binnen en buiten op waterschade ontstaan door een lekkend dak, kapot leidingwerk of sterke wind.
 

Planten water geven

Heeft u een paar planten in uw woning staan? Geen probleem. Bon Bini beheer geeft ze iedere week een scheut water.
 

bewatering.png

 

Algemeen onderhoud

Voor werkzaamheden die ook onder de noemer ‘’klein onderhoud’’ vallen maar die wat meer tijd in beslag nemen, denk aan bijvoorbeeld het vervangen van een slot of het ophangen van een lamp, rekent Bon Bini beheer alleen de daadwerkelijk benodigde tijd voor het geldende uurtarief. Dus geen extra voorrijkosten of minimale tarieven van een uur. Een half uur werk is ook echt een half uur werk. Voor klein onderhoud waarvan de kosten boven 200,- Naf uitkomen neemt Bon Bini beheer eerst contact met u op voor toestemming. Uiteraard kunt u ook hiervoor uw wensen aan ons doorgeven.

Groot onderhoud

Op den duur is uw woning toe aan groot onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderwerk of het vervangen van een schutting. Deels verrichten wij dat onderhoud zelf. Indien nodig werkt Bon Bini beheer samen met gespecialiseerde en betrouwbare bedrijven. In beide gevallen zal u een nette offerte worden aangeboden. We gaan uiteraard alleen met uw toestemming aan de slag. Als het werk is uitbesteed zullen wij het toezicht verzorgen.

post.png

 

Alarmopvolging
Is uw woning voorzien van een alarminstallatie en mocht er onverhoopt een melding zijn geweest dan kunnen wij daarvoor het aanspreekpunt zijn. Desgewenst kunnen wij eventuele schade (laten) herstellen.
 

Algemeen

Wij controleren op sporen van braak, inspecteren de tuin op overwoekering door onkruid of omgevallen bomen, checken op de aanwezigheid van ongedierte zoals witte mieren en lopen verder alle andere punten na die aandacht verdienen.
 

Sanitair

Wekelijks zullen wij de toiletten, douche en wastafels doorspoelen om eventueel ongedierte zoals kakkerlakken te voorkomen.
 

waterschade.png

 

Drip-systeem
Veel woningen op Curaçao maken gebruik van een drip-systeem voor de bewatering van de tuin. Bon Bini beheer controleert geregeld of deze nog naar behoren functioneert.

Boodschappendienst

U komt eindelijk na een lange vlucht weer aan in uw woning op Curaçao. Hoe fijn is het dan als uw koelkast en voorraadkast al zijn gevuld met de eerste levensbehoeftes. Bon Bini beheer haalt voor u bij de dichtstbijzijnde supermarkt de gewenste producten (tot maximaal 200,- Naf). Mocht u van deze service gebruik willen maken, stuur ons dan uw boodschappenlijstje uiterlijk 4 dagen voor aankomst. 
 

Klein onderhoud

Klein onderhoud zoals het vervangen van een lamp, het verwisselen van batterijen of het instellen van de tijd op de oven zitten gewoon inbegrepen bij het tarief van Bon Bini beheer. We berekenen alleen de aanschafkosten van bijvoorbeeld de lamp of de batterijen. Uiteraard kunt u uw wensen aan ons doorgeven.

onderhoud.png

In grote lijnen

Bovenstaand is in grote lijnen geschetst wat Bon Bini beheer voor u kan betekenen bij het beheer van uw woning. Maar natuurlijk is iedere woning en situatie anders. Wij proberen altijd maatwerk te leveren en zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. U kunt met een gerust hart uw woningbeheer aan ons toevertrouwen!
 

Vragen?
Heeft u interesse in onze diensten of nadere vragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

tarieven.png

Wekelijkse inspectie
 

Boodschappendienst

Uurtarief algemeen onderhoud

275,- Naf per maand
 

  50,- Naf + kassabon

  55,- Naf per uur

Schermafbeelding 2024-03-02 om 15.53.41.png
bottom of page